onsdag 10 november 2010

Sara om sin Jonte ;)

#21

Som ni har kunnat se på bloggen denna sässe så har Axell lagt ned rätt mkt tid på intervjuer på olika personer.
Jag har egentligen bara någon i MB kvar att intervjua av motståndarlagen men har ännu inte fått kontakt med någon i laget. ?
Istället har jag hittat en annan person i just staden Linköping som har mkt rolig/intressant info att bjuda på :)
Det är ingen mindre än våran "stjärnforward" Jonathan "Jonte" Goderlövs sambo Sara som kommer avslöja lite hur snipern är i hemmet ;)
Jonte kom ju ny till oss i höstas efter tidigare spel i Lkpg div 2. En mkt shysst kille som jag tror alla gillar men kanske inte vet så mkt om ;) ???
Så....
Eftersom bloggen har mkt frågor till den här personen så kommer jag dela upp de i 2 delar. Vi börjar alltså mkt logiskt med del 1 idag.



Hej Sara !
Nu undrar hela laget samt alla andra läsare hur #20 är hemma ? (I laget är han lugn & stör ingen i onödan :)
Jonte är rätt lugn här hemma också, han är inte den som hetsar upp sig i onödan. Ibland lite väl lugn, han kan va rätt seg ärligt talat. Helt omöjlig att få upp på morgonen, och vill man att han ska göra nåt, typ plocka iordning på all skit han sprider omkring sig, så får man tjata rätt rejält, haha.
Nu när höckeysässen är igång så brukar många spelare ha lite olika ritualer inför match. Kan du berätta om Jonte har någon speciell ?
Han har berättat om en ritual han har innan match, att han måste sätta på sig alla vänstergrejer först. Och så måste alla grejer sitta helt perfekt. Men han har ingen grej han måste göra hemma liksom, innan han drar på match.
När man har lirat match så finns de en del som alltid måste prata av sig lite efter hur den har varit. Medans en del bara kopplar av & rent ut sagt skiter i höckeyn. Hur är Mr Goderlöv ?
När han kommer hem från match blir det en del hockeysnack, absolut. Han ska gå igenom en massa händelser i matchen, mest håller han på o frågar "såg du när jag gjorde den passen, såg du när jag tacklade honom, såg du när.. " osv :P Och så kan det hända att han sitter och förhör mig på vad olika utvisningar betyder.

För mig har Jonte alltid varit en liten "Pussy" på trashtalk & är heller inte den som drar ett snuskskämt eller en riktig brakskit inför polarna:). Hur är han hemma ? Är han en riktig karslok ?
Han kan va en mes ibland, typ när han har jobbat i två dagar kommer han hem och är helt slut. Han har ont i benen och är "utbränd" och vill ha massage. Han passar bättre som hemmafru, då är han så duktig och städar, diskar och lagar mat. Vi brukar skoja om att det är han som är tjejen i vårt förhållande ;) och som ni vet kan han va en riktig romantiker, "mr bed of roses"... ;)

Vad menar Sara om Mr bed of roses ?
Check it out :) http://sarabeijar.blogg.se/2010/october/weekend-och-4-manader.html

WHAT A MAN....
Räcker så för dagen..
Ett stort tack till Sara Beijar för dina ärliga svar. Är oxå helt övertygad om att du nu kommer få många besökare till din mkt intressanta blogg.

Tack för idag. Del 2 kommer när man minst anar de ;)
Ha de gott.
Mvh
Fräddä Axell

ps. glöm inte att kommentera ;) . ds